Boda Kálmán
kuratórium elnöke, Eötvös-szülő, cégvezető
Az üzleti életben megszerzett tapasztalataimmal, kapcsolataimmal az oktatás jobbá tételén dolgozom, kiemelten fontosnak tartom, hogy az Eötvös hagyományosan magas oktatási színvonalát meg tudja  tartani azzal a közösségi összefogással, amit a szülők és a volt diákok alkotnak.  A civil életben informatikai startup vezetésével foglalkozom, hobbim a triatlon.
dr. Szalay Gergő
kurátor, Eötvös-diák, ügyvéd
Életem egyik legmeghatározóbb hat évét töltöttem az iskola falai között, melyekre a mai napig jó szívvel és hálával emlékszem vissza. Életre szóló barátságokat, élményeket, tudást és lehetőségeket kaptam, melyekben elévülhetetlen érdemei vannak az iskola tanárainak is. Fontosnak tartom, hogy a mai diákoknak is hasonló élményeik és lehetőségeik legyenek. Örömmel vállaltam a kuratóriumi tagságra történő felkérést, hogy ezáltal valamit én is tehessek és visszaadhassak az Eötvösnek. A civil életben ügyvéd vagyok, saját ügyvédi irodámat építem és vezetem, a kikapcsolódást pedig a természet közelsége jelenti.
Becker Andrea
kurátor, Eötvös-tanár, igazgatóhelyettes
Az ELTE BTK-n végeztem, és 1999 óta dolgozom angoltanárként az Eötvösben. Az angol mellett elvégeztem a skandinavisztika szakot, majd 2021-ben közoktatásvezetői diplomát szereztem a BME-n. Eddig három hat évfolyamos osztály osztályfőnöke voltam, de megtapasztaltam az Eötvöst szülőként is, a lányom itt érettségizett 2021-ben. Hat évig voltam az angol munkaközösség vezetője, 2021. óta pedig az iskola három igazgatóhelyettesének egyike vagyok.
Horváth Ádám
alapító, Eötvös-szülő, oktatási szakember
Horváth Ádám vagyok, háromszoros Eötvös-szülő. Oktatásfejlesztéssel, digitális oktatással foglalkozom egy nemzetközi tananyagfejlesztő cégben, de foglalkoztam iskolai fejlesztésekkel, digitális oktatási stratégiával intézményi, regionális és nemzeti szinten is. A hazai oktatástechnológiai fejlesztéseket összefogó és ösztönző Education:Next elnökeként számos oktatási startup-ot és innovációt támogató közösséget vezetek. Az Eötvös Alkotóműhely kialakítását és működését személyesen közvetlenül is igyekszem támogatni.
Török Zita
adománygyűjtő, Eötvös-diák
Nehéz szavakba önteni mindazt, amit diákkoromban az Eötvöstől és volt tanáraimtól kaptam. Életem legmeghatározóbb négy éve volt az iskola falai közt eltöltött idő, ami miatt a mai napig mérhetetlen hálával gondolok az Eötvösre. Amikor az Eötvös Szellem Alapítványról hallottam, mindenképp ki akartam venni a részem a szervezői és operatív munkából. Bízom benne, hogy ezzel egy kis részét viszonozni tudom mindannak, amit volt tanáraimtól és iskolámtól kaptam. Remélem, hogy a jövő generáció is sok-sok éven át megtapasztalhatják az igazi Eötvös-szellemet. 
Fogaras Dániel
adománygyűjtő, Eötvös-szülő, informatikus
A BME műszaki informatika szakán szereztem diplomát, majd itt PhD fokozatot. Néhány évig a Google fejlesztő mérnökeként dolgoztam, majd hazatérve informatikai startupokban vettem részt. Az alapítványban szervezőként és fund raiserként dolgozom. Hobbim a fényképezés és fuvolázás.
Bálint Viktor
tanácsadó, Eötvös-szülő, közgazdász

Bálint Viktor vagyok, közgazdász, immáron 3 gyermek édesapja (közülük a legidősebb jár az Eötvös Gimnáziumba). Közel 10 médiaiparban eltöltött esztendő után, nemzetközi tanácsadó- és pénzügyi szoftvervállalatoknál töltöttem be marketing- és üzletfejlesztési vezetői pozíciókat. Az utóbbi években IT startupok és saját alapítású vállalkozások fejlesztésével és nemzetközi piacravitelével foglalkoztam. Ezek egyike az immáron 8 országban jelen lévő digitális készségeket oktató Codecool, amelynek jelenleg a termékeiért és a terjeszkedésért felelős vezetője. Szabadidőmben próbálok sokat olvasni, a családommal és barátaimmal lenni, és ha ezen felül is marad időm, akkor sportolni.

Önkéntesek
Szinte minden osztályban van egy dedikált és lelkes szülő, aki az adott osztályban tájékoztatja a többi szülőt és népszerűsíti az Eötvös Szellem Alapítványt. Ezen kívül az öregdiákoknak is köszönjük az aktív közreműködést, különösen a logó és arculati tervet Visnyai Zoltánnak, a kampányvideót Weiner Dávid Leónak és mindenkinek, aki bármely módon hozzájárult a projekt sikeréhez.